Hogyan vásárolni gumiabroncs online

Rendelés lépések

Lépés 1: Keresés gumiabroncs

 • Mező "Gumiabroncs méret" - itt tudsz keresni gumiabroncs bekérés dimentions a dobozukban (mi tiéd tyre's dimentions tudsz ellenőrizni az aktuális gumiabroncs járműd, az útlevélben az autónak vagy olvasás az utasítás után kattanás a gomb "Mi a hibátlan tyre's méret   járműm?")
 • Mező "Jármû modell" - ha nem tudod egyáltalában tyre's méreted, tudsz ellenőrizni az a car's csinál (te szintén tudnia kell a modell, a motor térfogat és éve terméknek)

 

Lépés 2: Kiválasztás gumiabroncs

Után kattanás a gomb "Keresés gumiabroncs" fogsz hogy átirányít következõ ablak, melyik szervezett alábbiakban:

 • szûrõ mező - bal oldalt filmen kényelemed vannak sok szûrõ, melyik tudtad használ találni pontosan a gumiabroncs te szükség határol fel tyre's osztályyal, márka, mutatók, EU címke stb..
 • gumiabroncs lista - használ szûrõ a gumiabroncs listaban fog bal áru, melyik felelt tiéd jellegzetes fog. Tudsz látni részletezett nézés pontos gumiabroncs és csinálsz döntésed tenni a válogatott gumiabroncs a shoppin hintóban

 

Lépés 3: Bevásárlókocsi

Egyszer te vagy a bevásárlókocsi az kezdetekben a valóban készítése a rendelésnek.

 • Mennyiség - tudsz kiválasztani mennyi gumiabroncs kívánsz rendelni (késõbb mindig tudsz visszatérni ez ablak ha te változtatott eszed néhány indokban)
 • Szállítás javaslat - információ felõl lehetséges idõszak kézbesítésre az árunak
 • Vásárol vagy Folytat vásárlás - ha van egy szükség hozzáadni további gumiabroncs a bevásárlókocsi használ a gomb Folytat vásárlás - az fog átirányít te a fõ oldal. Ha te vagy kész választásoddal, tudsz folytatni a a következõ lépéssel lök Vásárol
 • Eltávolít -ból hintó - ha akarsz változtatni eszed, kiválasztás további gumiabroncs, tudsz eltávolítani a hozzáadta már egyszerûen lök a gomb

 

Lépés 4: Kézbesítés és számla cím

Ebben következõ ablak neked van tölteni személyi információd összefüggõ a számláz és kézbesítése az árunak.

 • Számla - ha neked van már létrehozott számla honlapunk
 • Számla cím - választásodnak felõl a számláz (személyi vagy társaság) neked van tölteni összes mezők melyik van vörös csillag (*)
 • Kézbesítés cím - ha a kézbesítés cím akárcsak számla cím te éppen szükség tenni az ütem róla. Amennyiben a kézbesítés cím más mint tiéd személyi adatok, neked van tölteni az ban

 

Lépés 5: Megerősítés

Összes információ felõl rendelésed ábrázolt itt. Ha te nem akarod csinálni valamennyi változások anymore, éppen tesz az ütem Idõszak és Körülmények és végső formát ad rendelésed. Fogsz fogad rendszer üzenet megrögzött rendelés.

 

Lépés 6: Fizetés

 • Fizetés Paypallal
 • Fizetés Hitelkártyaval (keresztül Paypal)
 • Fizetés Hitelkártyaval (keresztül Wirecard)

Bevásárlókocsi , Fizetés és Kézbesítés

Kérem kiválaszt előnyben részesített   fizetésnek:

tudsz fizetni keresztül Paypal, hitelkártya vagy tartozás kártya. elfogadunk Vízum, Eurocard/mastercard, Amerikai Expressz, Étkezõ, Szóló és Kapcsoló. Belépés kártyád szám.

Visszatérők politika

Helyes visszavonni

Neked van a helyes visszavonni ez szerződés belül tizennégy napok nélkül adás valamennyi indok.

A törlés időszak fog lejár után harminc napok -ból ma melyik megszerzel, vagy egy harmadik személy egyéb mint a hordozó és jelzett te megszerez, fizikai birtoklás of az utolsó jó.

Gyakorlat a helyes visszavonni, te kell tájékoztat nekünk (Euro AP s. r. o., Doležalova 15C, 82104 Bratislava, Slovakia , info@mindengumiabroncs365.hu, Telefon szám: +36 170 106 04 döntésednek visszavonni ez szerződés egy töröl állítás (e.g. egy levél küldött postán és e-mail). Te május használ a hozzáerõsített modell törlés alak, de ez nem kötelezõ. Találkozni a törlés határidő, ez elegendõ neked küldeni hírközlésed illetõleg a helyes visszavonni előtt a törlés időszaknak lejárt.

Eredményei törlésnek

Ha visszavonsz ez szerződés, fogunk visszatérít neked összes fizetés elfogadott -ból te, beleértve az ára kézbesítésnek (eltekintve attól, hogy a kiegészítõ ár felkel ha te választottam egy típusa kézbesítésnek egyéb mint a legkisebb költséges típusa szabvány kézbesítésnek ajánlat nekünk). Mi május csinál egy levonás -ból a visszatérítés elvesztés értékben valamennyi árunak szolgáltat, ha az elvesztés az eredménye fölösleges lekezelésnek te. Fogunk csinál a visszatérítés nélkül helytelen késleltetés, anélkül, hogy késõbb mint – (egy) 14 napok után ma fogadunk vissza -ból te valamennyi áru szolgáltat, vagy (b) (ha korábbi) 14 napok után ma adsz bizonyíték az neked van visszatért az áru, vagy (c) ha ott voltak nem áru szolgáltat, 14 napok után ma melyik vagyunk tájékoztat felõl döntésed visszavonni ez szerződés. Fogunk csinál a visszatérítés használ az ugyanaz eszközei fizetésnek mint te használt a kezdeti lebonyolítás, kivéve hogyha neked van kifejezetten egyetért otherwise; valamennyi esetben, fogsz nem incur valamennyi díj ennek eredménye a visszatérítésnek.

Mi május withhold visszatérítés amíg nekünk van elfogadott az áru vissza vagy neked van szolgáltat bizonyítéka birtoknak küldött vissza az áru, bármelyik az earliest.

Te fog visszaküldeni az áru vagy kéz õket felül nekünk nélkül helytelen késleltetés és valamennyi esetben nem késõbb mint 14 napok -ból ma melyik közölsz törlésed -ból ez szerződés nekünk . A határidő találkozott ha küldesz vissza az áru előtt az időszaka 14 napoknak lejárt.

Neked lesz medve a közvetlen ára visszatérõ az árunak.

Vagy csak felelõs valamennyi csökkentett értéke az áru eredményezésnek -ból a lekezelés egyéb mint mi szükséges megállapítani a természet, jellemzõ és funkció az árunak.

Modell Törlés Alak

- Euro AP s. r. o., Doležalova 15C, 82104 Bratislava, info@mindengumiabroncs365.hu,

- Én / mi [*] ezáltal ad értesítés az Én / mi [*] visszavon enyém / [*] szerződésünk eladásnak a következõ áru [*] /nak az ellátása a következõ szolgálat [*]NAK,

- Rendezett [*] / elfogadott [*]

- Neve fogyasztónak(s)

- Címe fogyasztónak(s)

- Aláírása fogyasztónak(s) (csak ha ez alak notified papíron )

- Dátum

[*] Töröl mint megfelelõ

 

Igény

Abban az esetben valamennyi igény kérem kapcsolat vevő támogatásunk!

Idõszak és körülmények

1.1. IN

Ez hely mûködik és az áru te vétel lesz szolgáltat Euro AP s. r. o. ("mi"). Vagyunk ajánlott a Munichban Helyi Bíróság Németországban alatt társaság szám IČO 51 207 133 és ajánlott hivatalunkkal Doležalova 15C, 82104 Bratislava, Slovakia, melyik   fõ kereskedelmi címünk .

KÁD számunk SK2120626002.

 

1.2. SZEMÉLYI INFORMÁCIÓD

Fogunk használ személyi információd összhangban titoktartási politikánkat melyik tudtad felkeres itt.

 

1.3. ELRENDEZÉS

Te május rendel vétel áru reklámoz eladó erre a helyre   következõ az onscreen azonnal után kattanás a tétel kívánsz vétel. Neked lesz   egy alkalom ellenőrizni és hibátlan valamennyi bemenet hibák rendelésedben fel amíg a kérdés melyik te hely rendelésed kattanás a "Rendelés kötelességgel fizetni " gomb az elutazás oldal. Ha átadsz egy rendelés áru keresztül ez hely kattanás a 'order kötelességgel pay' gomb, rendelésed egy ajánlat nekünk vásárolni az áru neked van rendezett erre a helyre .

Fogunk nyugtáz nyugtája rendelésednek elküldés te egy önmûködõen létrehozott e-mail elfogad rendelésed. Ez e-mail a szerződéssel lesz befejez.

A szerződés fog összekapcsol csak azok jellegzetes áru melyik azonosított e-mailünkben megerõsít elfogadásunk rendelésednek. Te kellene olvas és ellenőrzés a részletek ebben e-mail biztosítani az õk hibátlan.

Ha a részletek az emailban megerõsít rendelésed nincsenek hibátlan, vagy ha nem vagy elégedett a részletek az emailban, kérem kapcsolatfelvétel info@mindengumiabroncs365.hu.

Hol elfogadunk rendelésed, nekünk van egy jogos kötelesség ellátás áru az alkalmazkodik ezek Termsbannal és Körülmények.

 

1.4. AJÁNLAT

mindengumiabroncs365.hu elad csak új gumiabroncs, nem öregebb mint 36 hónap -ból a dátuma gyártásnak, kivéve hogyha az Ügyfél lesz tájékoztat különben. (árengedménye raktár készleteknek, eladások stb..). Összes áru eladott a Boltban ÚJ, ingyenes fizikai vagy jogos veszteségnek, érvényes és van egy teljes manufacturer’s szavatol egy időszaka 36 hónapnak.Összhangban   az üzelmei legtöbb gyártónak, új gumiabroncs szemlél hogy nem használt és nem öregebb mint 60 hónap -ból a dátuma gyártásnak. egyetértésben a változatlan termõ követelményekkel   ügyfeleinknak, a Bolt csökkentett ez időszak 36 hónap és folytatódnak dolgozni csökkenteni ez időszak.

 

1.5. ÁRAI ÁRUNAK

A tárgy melyik intéz alltyres.co.uk internet bolt KÁD ajánlott. Összes árak közzétesz a lapok of mindengumiabroncs365.hu mutatott HUF és tartalmaz KÁDJA 19%NAK összhangban Német törvényhozás (durva ár). Vétel ex-vat: Összes ügyfelek ki van egy érvényes EU KÁD szám tud vétel áru nélkül KÁD (19%) összhangban adó törvényhozás. Amikor teljes a számláz adat, a rendszer önmûködõen ellenőrzések az érvényessége az EU KÁD számnak a helyszínen az Európai Megbízásnak http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=en. Ha a szám érvényes az ára a terméknek önmûködõen csökkentett 19% KÁD.A jelzett ára az árunak érvényes pillanatnyilag behódolásnak az alkalmazásnak vétel az Ügyfél. Az Ügyfél fizetés csak az áru vett. Kézbesítés belül a területe az Egyesült Királyságnak teljesen bérmentesen, a kifogással a vételnek 1nak egyedülálló gumiabroncs, melyik egy feldolgozás díja 10 fontnak fizethetõ.

 

1.6. ÁR ÉS KÉZBESÍTÉS ÁR

Információ kijelzett erre a helyre vonatkozó árazás tárgy változtatni nekünk nélkül értesítés, de azok a helyszínen akkor valamennyi rendelésnek lerakott lesz az árak alkalmazható az rendelés.

Alkalmilag, egy hiba május megtörténik és áru május hogy helytelenül árú melyik körülményekben fogunk nem hogy kötelez ellátás az áru a helytelen ár vagy egyáltalában. Fogunk (belátásunk) valamelyik visszavon rendelésed és visszatérítés az ár neked van fizetett vagy használ ésszerû törekvés kapcsolatba lépni te és kérdez te vajon kívánsz folytatni a rendeléssel a hibátlan ár. Ha vagyunk képtelen kapcsolatba lépni te vagy te nem kíván folytatni a rendeléssel a hibátlan ár, fogunk visszavon rendelésed és visszatérítés az ár neked van fizetett. Bármennyire, hol a hibátlan ára az árunak kisebb mint állam árunk, mi május (belátásunk) folytat rendeléseddel és költség az alsó összeg sietség.

Lesznek notified neked elválasztva előtt átadsz rendelésed és lesz megrögzött neked e-mail.

 

1.7. LEHETŐSÉG ÉS KÉZBESÍTÉS

Információ kijelzett erre a helyre vonatkozó lehetőség tárgy változtatni nekünk nélkül értesítés. Nem tudjuk szavatol tartós vagy folyamatos lehetősége összes termékeknek erre a helyre. Összes rendelés tárgy lehetőség bármikor .

Fogunk árut leszállít rendezett te a cím adsz nekünk kézbesítésre akkor csinálsz rendelésed erre a helyre. Összes áru kell hogy aláírt   egy felnőtt koros 18 év vagy felül kézbesítés.

Kézbesítés el fog készülni értelmében az információ a termék lapok után rendelésed elfogadott.

Fogunk használ ésszerû törekvés árut leszállít valamennyi részletezett dátum egyetértünk, vagy ha nem dátum részletezett, belül 14 napok után ma melyik elfogadunk rendelésed. Az esetben elõre nem látható körülmények felett ésszerû ellenőrzésünknek (például , ellentétes idõjárási viszonyok, kiszámíthatatlan késleltetés okozott forgalom zsúfoltság, közúton folyó munkák, szórakozás vagy mechanikai meghibásodás, mindegyik esetben a terjedelem felett ésszerû ellenőrzésünk) mi május nem hogy tud árut leszállít belül ezek timescales és fogunk nem hogy felelõs valamennyi késleltetés vagy sikertelen árut leszállít ha a késleltetés vagy sikertelen teljesen vagy részben okozott olyan körülmények. Végül is az egy kézbesítés nem elõadásra kerül, mi és fogsz egyetért egy vagylagos kézbesítés dátum.

Vagyunk szintén nem felelõs valamennyi késleltetés kézbesítésben okozott az unavailability valaki fogni kézbesítésnek a termékeknek. Ez felelősséged kapcsolatba lépni a posta vagy idegenvezető társaság mint alkalmazható intézni a gyûjtemény vagy kézbesítése termékeknek az tudott nem hogy szállított mert voltál nem elérhetõ.

 

1.8. FIZETÉS

Fizetés áru kell beérkezett összhangban az eljárás megmagyarázott az információ oldal “shippingban és payment”.

 

1.9. HELYES VISSZAVONNI

Neked van a helyes visszavonni ez szerződés belül 30 napok nélkül adás valamennyi indok.

A törlés időszak fog lejár után 30 napok -ból ma melyik megszerzel, vagy egy harmadik személy egyéb mint a hordozó és jelzett te megszerez, fizikai birtoklás of az utolsó jó.

Gyakorlat a helyes visszavonni, te kell tájékoztat nekünk (alltyres365.co.uk,Euro AP s. r. o., Doležalova 15C, 82104 Bratislava, Slovakia , info@mindengumiabroncs365.hu, Telefon szám: +36 170 106 04) döntésednek visszavonni ez szerződés egy töröl állítás (e.g. egy levél küldött postán vagy e-mail). Te május használ a hozzáerõsített modell törlés alak, de ez nem kötelezõ. Találkozni a törlés határidő, ez elegendõ neked küldeni hírközlésed illetõleg a helyes visszavonni előtt a törlés időszaknak lejárt.

 

1.10. FEJLÉC ÉS KOCKÁZAT

Fogsz lesz a tulajdonosa az árunak neked van rendezett amikor õk szállított neked és nekünk van elfogadott töröl alap csonkítás nélkül fizetés az áru. Egyszer áru van lesz szállított neked vagy egy személy jelöl te lesznek tartott saját kockázatod és leszel felelõs õket.

 

1.11. FELELŐSSÉG

A terjedelem nem tilos törvény, elfogadunk nem felelősség valamennyi:

- elvesztés melyik nem foreseeable (elvesztés foreseeable ha volt egy nyilvánvaló fontossága megszegésünknek vagy ha volt szemlél te és nekünk akkor te és mi bekért szerződésünkbe);

- elvesztés melyik felkel amikor nem vagyunk hiba vagy megszegésben ezek Időszaknak és Conditions; és

- üzlet elvesztés (melyik tartalmaz elvesztése haszonnak, elvesztése üzletnek, szerzõdés, vevőkör, üzlet alkalom és egyéb hasonló elvesztés, valamint üzlet programmegszakítás). Semmi a következõ szöveggel fog befolyásol valamennyi felelősség mi május van: (egy) tisztességtelen misrepresentation; (b) halál vagy személyi sérelem felkel -ból hanyagságunk: (c) alatt Rész Én a Fogyasztó Védelem Tett 1987;NAK (d) megszegése valamennyi feltételnek ami azt illeti fejléc vagy nyugodt élvezete vagy viszonyban valamennyi árunak szolgáltat us; vagy (e) viszonyban valamennyi egyéb felelősség, beleértve valamennyi kötelezettségek alatt eladása árunak vagy ellátása szolgáltatások törvényhozásnak, az május nem alkalmazható törvény hogy kizár vagy korlátolt.

 

1.12. ESEMÉNYEK FELETT ELLENŐRZÉSÜNK

Fogunk van nem felelősség neked valamennyi késleltetés szállít áruban neked van rendezett az a okozott valamennyi eset vagy körülmény felett ésszerû ellenőrzésünk (beleértve, nélkül limitation, baleset, szélsõséges idõjárási viszonyok, tûz, felrobbanás, árvíz, vihar, földrengés, természetes katasztrófa, sikertelen távközlés hálózatoknak, képtelenség használni szállítás hálózatok, tettei Istennek, terrorista támadás, háború, békebontás, lázadás, sztrájk, lockouts és egyéb ipari vita, tettek vagy önuralma Kormánynak, és kiszabása korlátozásnak import áruk vagy export cikkek).

 

1.13. ÁLTALÁNOS

Ha egyáltalán bármi gondoskodása ezek Időszaknak és Körülmények talál hogy érvénytelen, érvénytelen vagy unenforceable, az érvényesség, törvényesség vagy enforceability valamennyi egyéb résznek ezek Időszaknak és Körülmények és a maradéka a gondoskodásnak a szóban forgó nem fog hogy mesterkélt.

Senki egyéb mint te és nekünk fog van valamennyi jogok kikényszeríteni megállapodásunk, vajon alatt a Szerzõdés (Jogai Harmadik személynek Tett) 1999 vagy különben.

Ha hibázunk ragaszkodni az végrehajtasz akármelyik   kötelességed alatt megállapodásunk, vagy ha mi nem kikényszerít jogaink ellen te, vagy ha mi késleltetés tettben így, az nem fog jelent az nekünk van lemond jogaink ellen te és nem fog jelent az neked nincs     alkalmazkodik azok kötelesség. Ha mi lemond egy hiány te, fogunk csak így írásban, és az nem fog jelent az fogunk önmûködõen lemond valamennyi késõbb hiány te.

Te május nem átruház vagy átvitel jogaid vagy kötelesség alatt megállapodásunk, kivéve hogyha egyetértünk írásban .

Mi május korszerûsítés, váltakozik és jobbít ezek Idõszak és Körülmények idõközönként   nélkül elõbbi értesítés. Minden alkalommal   rendelsz vagy különben vétel valamennyi áru -ból nekünk, az Idõszak és Körülmények nagy számban abban az idõben fog használ (mint elmond erre a helyre). Kérem ellenőrzés ez hely biztosítani az értesz melyik Idõszak és Körülmények használ.

 

EREDMÉNYEI TÖRLÉSNEK

Ha visszavonsz ez szerződés, fogunk visszatérít neked összes fizetés elfogadott -ból te, kizárás az ára kézbesítésnek melyik HUF 6 500 per gumiabroncs. Mi május csinál egy levonás -ból a visszatérítés elvesztés értékben valamennyi árunak szolgáltat, ha az elvesztés az eredménye fölösleges lekezelésnek te. Fogunk csinál a visszatérítés nélkül helytelen késleltetés, anélkül, hogy késõbb mint – (egy) 14 napok után ma fogadunk vissza -ból te valamennyi áru szolgáltat, vagy (b) (ha korábbi) 14 napok után ma adsz bizonyíték az neked van visszatért az áru, vagy (c) ha ott voltak nem áru szolgáltat, 14 napok után ma melyik vagyunk tájékoztat felõl döntésed visszavonni ez szerződés. Fogunk csinál a visszatérítés használ az ugyanaz eszközei fizetésnek mint te használt a kezdeti lebonyolítás, kivéve hogyha neked van kifejezetten egyetért otherwise; valamennyi esetben, fogsz nem incur valamennyi díj ennek eredménye a visszatérítésnek.

Mi május withhold visszatérítés amíg nekünk van elfogadott az áru vissza vagy neked van szolgáltat bizonyítéka birtoknak küldött vissza az áru, bármelyik az earliest.

Te fog visszaküldeni az áru vagy kéz õket felül nekünk nélkül helytelen késleltetés és valamennyi esetben nem késõbb mint 30 napok -ból ma melyik közölsz törlésed -ból ez szerződés nekünk . A határidő találkozott ha küldesz vissza az áru előtt az időszaka 30 napoknak lejárt.

Neked lesz medve a közvetlen ára visszatérõ az árunak.

Vagy csak felelõs valamennyi csökkentett értéke az áru eredményezésnek -ból a lekezelés egyéb mint mi szükséges megállapítani a természet, jellemzõ és funkció az árunak.

 

2.1. VISSZATÉRÍTÉS POLITIKA

Következõ törlés, fogunk visszatérítés te az ár fizetett a törölt rendelés (vagy része a rendelésnek törölt), kisebb valamennyi gyûjtemény vagy visszatér költségek. Fogunk fizetés a visszatérítés belül 14 napok után ma :

- Te notified nekünk visszavonni rendelésed, hol nem kaptad meg az áru (és az áru van nem lesz elküld neked) vagy hol nekünk van egyetért beszedni a goods; vagy,

- fogadunk az áru te visszatért nekünk , hol vagy nyugtaban a goods; nak vagy

- adsz nekünk egy bizonyítékkel visszatérnek az áru, hol neked van visszatért az áru de nekünk van még nem elfogadott õket.

Fogunk visszatérítés használsz az ugyanaz eszközei fizetésnek mint te használt fizetni rendelésed. Lefoglalunk a helyes csinálni egy levonás -ból az összege a visszatérítésnek elvesztés értékben az árunak visszatért hol az áru show jele ésszerûtlen use; nek ezek cél, ésszerûtlen használ eszközök lekezelés az áru felett mi szükséges megállapítani a természet, jellemzõ és funkció az árunak, fõleg ha az megy felett a valahogy lekezelés az lehet meglehetõsen hogy megengedve egy boltban. Mi május withhold valamennyi visszatérítés amíg nekünk van elfogadott az áru vagy neked van szolgáltat bizonyítéka visszatérnek az áru. Nélkül határ törlés jogaid Záradék 7ban, ha nem vagy elégedett egy termék akármiért e.g. ha ez nem mi te rendezett, ez sérült vagy hibás, vagy nekünk van szállított egy helytelen mennyiség, kérem visszatér a termék nekünk . Egyszer nekünk van megrögzött a termék hiány vagy egyéb probléma, fogunk:

- Ad egy teljes visszatérítés valamennyi termék az a nem mi te ordered;

- Ad egy teljes visszatérítés valamennyi áru az sérült vagy hibás, ha ez az belül egy ésszerû idő következõ a sale; vagy

- választásod, megjavít vagy kicserél az áru árunk (beleértve az ára postaköltségnek), kivéve hogyha ez volna nem hogy lehetséges vagy leendõ disproportionately költséges ilyen körülmények között , melyik esetben fogunk visszatérítés neked az összeg fizetett az áru a szóban forgó .

Fogunk értesít te visszatérítésednek keresztül e-mail belül egy ésszerû időszaka időnek. Fogunk rendszerint feldolgoz a visszatérítés köszönhetõ te mihelyt csak lehetséges és, mindenesetre , belül 30 napjai ma mi megrögzött neked keresztül e-mailnak az voltál címez egy visszatérítés hibás áru.

 

2.2. TÖRLÉS NEKÜNK

lefoglalunk a helyes visszavonni a szerződés között nekünk ha, például :

- Nekünk van elégtelen készlet árut leszállít neked van ordered;

- Mi nem szállít tiéd area; vagy

- Egy vagy több az árunak te rendezett listázott egy helytelen ár.

Ha mi visszavon szerződésed fogunk értesít te e-mail és fog re-credit számládra valamennyi összeg levon nekünk -ból hiteled vagy tartozás kártya mihelyt csak lehetséges.

Hely Keksz

Titoktartási irányelv

Vagyunk elkötelezett védõ magánéleted on-line.

értékelünk az te nem akar a személyi információ adsz nekünk kiosztott indiscriminately és ez politika megmagyaráz hogyan beszedünk információ rólad, mit csinálunk vele és mi vezérlőberendezés neked van.

 

Ki vagyunk?

A honlap birtokolták Euro AP s. r. o. melyik a parti felelõs beszed az adat.

 

Személyi adatok mi május beszed rólad

Csak tudunk adni az áru és szolgáltatások rendezett te ha adsz nekünk -val tiéd személyi adatok . Avégett feltéve ezek szolgáltatások, beszedünk személyi adatok rólad úgy mint: neved, cím, email cím.

Fogunk használ az információ adsz a cél leírt ebben titoktartási irányelv melyik te egyetért akkor adatod elnyert.

Személyi adatok lesz használt adni az információd, áru és szolgáltatások ajánlat keresztül honlapunk neked , számla és rendelés beteljesülés.

Mi május használ személyi információd küldeni te információ felõl termékeink és szolgáltatások melyik kértél -ból nekünk jel fel   hírlevelünk. valamennyi színpad tudsz kérdezni nekünk megállni használ személyi adatok közvetlen értékesítésed cél. Tudsz választani kinn felfogó valamennyi értékesítés távközlésnek -ból nekünk használ az unsubscribe-function.

 

Beleegyezésed

Te május van adott a következõ beleegyezés után helyezés rendelésed :

„I szeretne “rate vételem later” és fogad egy one-off e-mail -ból Minden Gumiabroncs 365ed Bolt után 3 napok emlékeztetni engem átadni osztályozásom"

Feltéve, hogy neked van adott nekünk expressz beleegyezésed mint emlitette felett így, küldeni fogunk e-mail címedet illetõen a kérés átadni egy eladó osztályozás az áru elfogadott keresztül az Minden Gumiabroncs 365 Bolt eladó osztályozás rendszer Euro AP s. r. o., Doležalova 15C, 82104 Bratislava, Slovakia , annyira... hogy tudnak küldeni te egy e-mail után 3 napok emlékeztetni te átadni osztályozásod. Ez beleegyezés május hogy visszavon bármikor jövő eredményyel (e.g. e-mail info@gumiabroncs365.hu).

Azonkívül tiéd személyi adatok lesz használt :

- igazgat számlád us;;al

- ellenőriz és kivitelez pénzügyi ügyletek viszonyban fizetés csinálsz online;

Mi május szintén elnyer információ felõl online mozgásaid és használ of az internet. Mi ez helyezés egy ‘cookie’, melyik egy kicsi fájl, tiéd computer’s merevlemez .

Bõvebb információ felõl hogyan használunk keksz, kérem lát keksz politikánk itt.

 

Biztonság

Mi hely nagy fontosság a biztonsága összes személyesen identifiable információnak összekapcsolt felhasználóinkkel. Nekünk van biztonság mérték helyben kísérlet védeni ellen az elvesztés, visszaélés és változása személyi információnak alatt ellenőrzésünk. Fogunk használ technikai és organisational mérték biztosíték tiéd személyi adatok , például :

- elérés számládra szabályozott jelszó és felhasználói név melyik egyedi you;

- tárolunk tiéd személyi adatok biztonságos servers;

- fizetés részletek titkosítot használ SSL technológia.

Te kellene emlékezetben tart az behódolása információnak az interneten keresztül soha teljesen biztonságos. Nem tudjuk szavatol a biztonsága információnak mialatt ez átutazóban az interneten keresztül és valamennyi olyan behódolás saját kockázatod. Összes mi tud használ összes ésszerû erőfeszítéseink biztosíték adatod és biztosít az fenntartunk egy megbízható és biztonságos környezet használni adatod. Ez ajánlatos zárni böngésződ amikor neked van befejezett felhasználó ülésed segíteni biztosít többiek nem elérés személyi információd ha használsz egy megosztott számítógép vagy egy számítógép ban egy közterület .

 

Jogaid

Ha vagy kapcsolat felõl adatod, neked van a helyes, tárgy a fizetése egy kicsi díjnak (jelenleg HUF 3500), kérés elérés a személyi adatok melyik mi május tart vagy feldolgoz rólad .

 

Kapcsolat részleteink

Mi isten hozta visszacsatolásod és kérdés. Ha kívánsz kapcsolatfelvétel, kérem küld egy email info@mindengumiabroncs365.hu!