(Szállított nélkül szegély)
Kép tud eltér -ból leírás

Ft 21625 incl. KÁD
Ft 21625 incl. KÁD
Kézbesítés szállítási idő - Ked. 25 Jan. - Ked. 25 Jan.
Ingyenes Szállítás
Loading...

EU Fárad Címke

Sava Eskimo S3+ 175/70R14 84T
E B 68dB C1

November 2012BAN egy standart címke jármû gumiabroncs bevezetett EUBAN. Kiindulópontul három criteria az ad információ felõl üzemanyag hatásfok, nedves markolás osztályozás és noice szint.

 

Üzemanyag hatásfok - Ez címke mutat te hogyan egy gumiabroncs végrehajt üzemanyag felemésztés - üzemanyag hatásfok fok -ból Egy G (osztályozás D nem használt utas autó). A különbség között egy Egy osztályozás és egy G osztályozás tudott jelent egy csökkenés üzemanyag felemésztésben fel 7nak.5%. Tenni ez ban valódi idõszak, kiválasztás A-rated gumiabroncs helyett G-rated gumiabroncs tudott ment te több mint 6 litere üzemanyagnak minden 1,000 kilométer (kiindulópontul egy átlag felemésztése 8 litres/100kmnak)

 Nedves markolás - Ez címke mutat hogyan nos egy gumiabroncs fékberendezés nedves körülményekben. Fok -ból Egy G (osztályozás D és G nincsenek használt utas autó). Szükség esetén   helyzet, néhány méter tud csinál összes a különbség. egy utas autó használ teljes fékberendezés -ból 50mph, egy beállít A-rated gumiabroncsnak fog fék fel 18 méter shorter mint egy beállít F-rated gumiabroncsnak (fékezés távol május váltakozik értelmében vezetés körülmények és egyéb befolyásol tényezõ)

 Noice - Ez címke mutat te a zajszint   decibel of egy gumiabroncsban. A gumiabroncs categorised 3 osztályokban illusztrált 3 hullám: 1 fekete hullám - Nyugodt (3db vagy több alatt az Európai határ), 2 fekete hullám - Mérsékelt (között az Európai határ és 3db alatt) és 3 fekete hullám - Zajos (felett az Európai határ)

Több mint 995 szolgálat társ
Talál testhezálló közép mellett te: